Categorii Produse

Nu mai rata nicio ofertă !

Info GDPR

In aceasta sectiune incercam sa va explicam pe scurt ce inseamna regulamentul DGPR, drepturile dumnoeavoastra si ce facem noi concret pentru a proteja datele dumneavostra.

1. Operatorul responsabil: Karma Protect SRL Str.Andrei Barseanu nr.9 Bucuresti, office@karmaprotect.ro,  0729858255

2. In ce SCOP utilizam datele dumneavoastra - Vom folosi datele dvs.(obținute online sau personal), printre alte scopuri, pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a gestiona achizițiile de produse sau servicii, pentru a vă răspunde întrebărilor, precum și, dacă doriți, pentru a vă trimite comunicările noastre personalizate. 

Detalii complete accesati urmatorul LINK

* daca alegeti sa achizitionati un produs/serviciu conform regulamentului DGPR, furnizarea datelor personale (nume, prenume, adresa, telefon, email) sunt necesare indeplinirii relatiei comerciale pe care o solicitati si NU este optionala, NU avem nevoie de acordul dumneavoastra deoarece legislatia fiscala si logistica necesara indeplinirii contractului comercial necesita aceste date DAR va asiguram ca respectam absolut toate prevederile regulamentului DGPR atunci cand prelucram aceste date si am luat toate masurile pentru ca datele dumneavoastra sa fie in siguranta si prelucrate conform DGPR. 

** datele cerute pentru indeplinirea obligatiilor contractuale NU vor fi folosite pentru alte activitati ca marketing, publicitate etc in mod automat ci NUMAI cu acordul dumneavoastra;

3. De ce folosim datele dumneavostra - Vă prelucrăm datele din diferite motive. Cel mai important este că trebuie să le prelucrăm pentru a executa contractul pe care îlîncheiați cu noi atunci când vă înregistrați și când cumpărați ceva sau pentru a beneficia de oricare dintre serviciile sau funcționalitățile noastre, dar există și alte motive care ne legitimează, cum ar fi, printre altele, interesul de a răspunde întrebărilor dvs. sau consimțământul pe care ni-l dați pentru a vă trimitenewsletter-ul nostru.

Detalii complete accesati urmatorul LINK

4. Companiile terte ce au access la datale dumneavostra - Vom face schimb cudatele dvs. cu furnizorii de servicii care ne ajută sau ne oferă sprijin, indiferent dacăsunt societăți noastre sau colaboratori externi cu care am încheiat un acord și care se află în spațiul sau în afara Uniunii Europene. Aceste entitati sunt obligate sa actioneze in conformitate cu DGPR. Exemple:

*pentru a putea face livrarea trebuie sa transmitem datele necesare livrarii unei firme de curierat

*legislatia fiscala ne obliga sa transmitem rapoarte, declaratii sau bilanturi care contin date personale catre institutiile statului (Ministerul Finantelor) in scopuri financiare si prevenire fraude.

Detalii complete accesati urmatorul LINK

5. Drepturile dumneavoastra - Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge dateledvs. personale. În unele cazuri, aveți și alte drepturi, spre exemplu, vă puteți opune ca noi să vă utilizăm datele sau solicitați portabilitatea lor astfel cum vom explica detaliat in urmatorul LINK

Kpro.ro © 2019 | creat cu de unWeb.ro

Contact

Cu ce te putem ajuta?

Locația noastră

Str. Andrei Barseanu, nr.9, Bucuresti sector 3

0729.85.82.55 ; 031.805.66.74

Luni - Vineri : 14:30 - 18
Sâmbata: Închis
Duminică: Închis